Poročna vabila

POROČNA VABILA

Poročna vabila so prvi stik z vašimi gosti in vaša prva poročna dekoracija. Oblikujemo jih v skladu z vašimi željami, glede na slog vaše poroke, ki je lahko nežno romantičen, uglajen in eleganten ali pa navihan in sproščen.

Kako v Mojem ateljeju oblikujemo poročna vabila?

1. Prvi kontakt z nevesto in ženinom
Pri oblikovanju vabil je poznavanje želja naročnika zelo pomembno. Tako lahko skupaj ustvarimo poročna vabila, ki bodo navdušila vas in vaše goste.
Povpraševanje lahko pošljete po elektronski pošti ali pa nas pokličete po telefonu. Naslednji korak je osebni kontakt, zato predlagam sestanek na katerem se spoznamo in se dogovorimo glede vaših želja. V primeru, da imate stisko s časom, lahko vse želje in pričakovanja posredujete tudi preko elektronske pošte.

2. Vsebina poročnega vabila
Vsebina tako kot oblika zaznamuje poročna vabila. Včasih se znajdemo v situaciji, ko bi radi povedali nekaj lepega pa preprosto ne najdemo pravih besed. Tudi tu vam pomagamo. Glede na vaše želje vam sestavimo besedilo za poročno vabilo. Le to je lahko napisano v povedih z glavnimi podatki ali pa v obliki pesmi z verzi in rimami, če želite ustvariti bolj vesel in navihan vtis. Ne glede na to, pa ne smemo pozabiti na obvezne podatke, ki jih morajo poročna vabila vsebovati. To so imeni ženina in neveste, datum in čas ter kraj poročnega obreda in poročnega slavja.

3. Oblikovanje poročnega vabila
Pri oblikovanju smo pozorni, da poročna vabila povedo tisto, kar želite sporočiti povabljencem. Poročna vabila so lahko tradicionalno elegantna, ljubko romantična, lahko so drzna in moderna ali pa lahkotna in razigrana. Odvisno na kakšen tip poroke vabite. Oblikujemo jih v skladu z vašimi željami in vsebino. Lahko vam predstavimo več različnih možnosti, vi pa izberete tisto, ki vam je najbolj všeč.Poročna vabila za različne okuse, oblikovanje: Moj atelje

4. Izdelava in tisk
Poročna vabila vam izdelamo po vaših željah, natisnemo in dostavimo na želen naslov. V primeru, da bi želeli le oblikovanje, vam oblikovano vabilo pošljemo preko elektronske pošte v pdf obliki, vi pa ga nato lahko natisnete sami.


Skladno z vabili naj bodo oblikovane tudi POROČNE TISKOVINE

Svetujem vam, da pozornost posvetite tudi ostalim poročnim tiskovinam. Med najpomembnejšimi na poročnem slavju so jedilni list, plakat sedežnega reda in imenske namizne kartice ter zahvale, ki jih svatom razdelite ob odhodu. Vse tiskovine oblikujemo v enotnem slogu, ki sledi poročni dekoraciji. S tem poskrbimo za drobne pozornosti, ki kot celota pričarajo nepozaben vtis.
Po želji vam lahko skladno oblikujemo in izdelamo tudi PLAKAT SEDEŽNEGA REDA, ETIKETE ZA VINO, EMBALAŽO ZA SLAŠČICE in druge dodatke, ki jih potrebujete.
Preberi več ...KORISTEN NASVET:

Poročna vabila naj izražajo vaš osebni pečat. Naj z obliko ali vsebino predstavljajo osebno noto ženina in neveste. Tako bodo še dolgo ostala v vašem spominu.