Arhitekt


PROJEKTIRANJE

PRENOVA STANOVANJA

POSLOVNI PROSTOR

NOTRANJA OPREMA

IDEJNA ZASNOVA
IN UREDITEV IZLOŽBOptika Moj Optik

Naročnik: Mea Mea d.o.o.

Kaj smo oblikovali:

• interier
• celostno grafično podobo

Opis projekta:

Podjetje Mea Mea d.o.o. je v Zupančičevi jami v Ljubljani odpiralo novo optiko. Potrebovali so ureditev poslovnega prostora, ki se nahaja v pritličju več stanovanjske stavbe. Poleg celotne ureditve interiera, so želeli tudi celostno grafično podobo blagovne znamke Moj optik, ki je zajemala logotip, vizitke, poslovne tiskovine, predstavitvene table, oglase v revijah, reklamne letake, nalepke za vozila ...

Oblikovanje interiera:

Naročnik je želel privlačen in živahen interier, ki bo privabil čim več strank ter bo deloval elegantno in profesionalno. V idejni zasnovi smo izbrali tlak iz svetle keramike, ki prostor poveča, stene pa smo obarvali z odtenki oranžne in marelične barve, ki ustvarita živahnost. Lesene horizontalne površine po meri izdelanega pohištva v temno rjavi barvi, pa ustvarijo eleganten kontrast. Tekom celotnega projekta je bilo naše glavno vodilo počutje obiskovalcev, ki naj bi se v prostoru počutili prijetno in se tja še večkrat vračali, kar je za trgovinski lokal poleg profesionalne ponudbe, ki jo le ta nudi, zelo pomembno.
Poleg interiera smo oblikovali tudi predstavitveno izložbo optike, ki se tekom leta spreminja in z različnimi programi vabi poglede.

Oblikovanje celostne grafične podobe:

V skladu z željami naročnika smo oblikovali tudi celostno grafično podobo blagovne znamke.
Preberi več >