Spletno oblikovanje


OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Unikatno oblikovanje spletnih strani

Spletna stran je osebna izkaznica vašega podjetja, ki odraža profesionalnost. Oblikovanje spletnih strani je zato pomemben dejavnik, saj vizuelen izgled strani prispeva k prvem vtisu o podjetju.
Pomembno je, da je spletna stran pregledna, privlačna in prepričljiva, predvsem pa, da je PRIJAZNA DO UPORABNIKA. To pomeni, da celoten izgled in barvna shema obiskovalca pritegne in hitro najde kar je iskal. Le tako bo na strani ostal dlje časa, si kaj prebral in se nanjo tudi vrnil, ko bo znova potreboval informacije.
Oblikovanje spletnih strani zajema smiselno razporeditev vsebine z izpostavljenimi grafičnimi poudarki pomembnih informacij, izbor lahko berljive in dovolj velike pisave, oblikovanje besedil in slik, da kar najbolje predstavljajo vašo dejavnost. Marketinško usmerjeno oblikovanje spletnih strani pripomore k temu, da obiskovalec na vaši strani najde to kar je iskal.


Oblikovanje spletne strani Apartmaji Pikolo

Pomembni dejavniki pri oblikovanju spletnih strani

GRAFIČNA ZASNOVA
Pri grafični zasnovi je pomembna barvna shema strani, ki mora biti skladna s
celostno grafično podobo podjetja. Oblikovanje besedila je določeno z velikostjo in obliko pisave ter s poudarki, ki izpostavijo pomembne informacije. Razporeditev mora biti smiselna in pregledna.

VSEBINA SPLETNE STRANI
Oblikovanje spletnih strani je tesno povezano z vsebino strani. Pri tem se je potrebno vprašati:
Kdo je vaša ciljna publika?
Kakšna je vaša dejavnost?

Kakšni so cilji, ki jih želite doseči s spletno stranjo?
Z odgovori na ta vprašanja si ustvarimo bolj natančno predstavo o tem, kako stran prilagoditi potencialnim kupcem.

STRUKTURA SPLETNE STRANI

Pomembno je, da je spletna stran oblikovana tako, da obiskovalca vodi po strani. S tem dobi vse potrebne informacije, ki mu jih želite sporočiti in je zato večja verjetnost, da se bo odločil za vaš produkt ali dejavnost.
Vse te dejavnike je pri oblikovanju potrebno upoštevati, da dosežemo želen uspeh, torej spletno stran, ki bo efektivna in bo služila svojemu namenu.


Oblikovanje spletne strani Metka Furlani

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Za vas oblikujemo unikatno spletno stran, katere dizajn lahko uporabite sami ali vaš programer. Lahko pa poskrbimo tako za oblikovanje kot tudi za izdelavo spletne strani, saj sodelujemo s strokovnjaki na teh področjih. Nudimo vam tudi pomoč pri urejanju spletne strani.

Spletno oblikovanje

Poleg oblikovanja spletnih strani vam nudimo tudi oblikovanje spletnih pasic (bannerjev), oblikovanje spletnih oglasov (google adwords) , oblikovanje spletnih novičnikov (news letter) ter ostalih spletnih vsebin.


Oblikovanje spletne pasice za Snežni park Kranjska Gora

KORISTEN NASVET

Oblikovanje spletnih strani zajema tudi oblikovanje in razporeditev slik in fotografij. Bodite pozorni, da na spletno stran ne dajete prevelikih slik, saj te upočasnjujejo delovanje vaše strani, kar pa v veliki meri odvrača obiskovalce.

OGLEJTE SI ŠE