Poročna dekoracija na ključ

OBLIKUJEMO, IZDELAMO IN PRIPELJEMO NA ŽELENO LOKACIJO.
Poročna dekoracija je pomemben del poročnega dne, saj ustvari vzdušje, ki ga želimo pričarati. Lahko je diskretna in preprosta ali pa opazna in glamurozna.
V vsakem primeru pa je poročna dekoracija nepogrešljiva pika na i vašega dne.
S pomočjo poročne dekoracije lahko dogodku vdahnete karakter, ki bo ponazarjal kaj za vas pomeni poročni dan. Morda je to uraden dogodek, eleganten in resen, ki ga proslavite z vsemi prijatelji? Ali pa za vas ta dan predstavlja sproščeno in navihano druženje z najbližjimi?
V enotnem slogu poročne dekoracije oblikujemo in izdelamo poročna vabila in tiskovine, s cvetjem in drobnimi dodatki okrasimo prostore za obred in slavje, izdelamo poročne in naprsne šopke, dekoriramo avtomobile ter vse kar sodi zraven ter vse dostavimo na želeno lokacijo. Tako bo vaš dan s pomočjo naše poročne dekoracije še lepši.

Najlepša poročna dekoracija

Ste izgubljeni med številnimi možnostmi in načini poročnih dekoracij? Si želite čudovito poročno dekoracijo, pa nimate neomejenih sredstev?
Za vas smo pripravili paket poročne dekoracije po ugodni ceni, ki zajema glavne elemente, brez katerih preprosto ne morete na poroko. Izbrati morate le barvno nit poroke (lahko je to vaša najljubša barva), mi pa vam pripravimo čudovito dekoracijo.
Predloge poročne dekoracije miz si lahko ogledate TUKAJ.Poročna dekoracija - ponudba

POROČNA VABILA

Poročna vabila so prva poročna dekoracija in prvi stik z vašimi gosti. Oblikujemo in izdelamo jih v skaldu z vašimi željami. Pomagamo vam tudi pri vsebini, da pričarate resno ali nagajivo plat vašega poročnega dne.
Preberi več ...
POROČNE TISKOVINE

Poročne tiskovine poleg najpomembnejših vabil sestavljajo še poročni jedlini meni, imenske kartice za sedežni red gostov in poročne zahvale ter poročna foto knjiga. Poročne tiskovine oblikujemo in izdelamo v enotnem slogu, vsako za svoj namen, a s skupno noto in v skladu z vašimi željami.
Preberi več ...
POROČNI ŠOPEK

Poročni šopek je nevestin okras, ki pa ima tudi simbolično vrednost. Sestavljen naj bo iz vašega najljubšega cvetja, saj bo z vami večji del poročnega dne. Poročni šopek se mora ujemati z barvno nitjo poroke ter z ostalim cvetjem poročne dekoracije.
Preberi več ...
NAPRSNI ŠOPKI

Naprsni šopki in zapestni šopki krasijo ženina, priče in svate. Lahko jih naredimo iz pravih cvetov ali pa drobnih elementov, kot so čipkasti trakovi v kombinaciji s cvetovi iz svile. Naprsni šopki pomenijo pripadnost k poroki, zato si jih udeleženci z veseljem nadanejo. Za vas po naročilu izdelamo unikatne naprsne šopke v skladu s celotno poročno dekoracijo.
Preberi več ...
POROČNA DEKORACIJA AVTOMOBILA

Poročna dekoracija avtomobila v katerem se peljeta ženin in nevesta je obvezen del poroke. Poročni avtomobil lahko okrasimo s pravim cvetjem ali pa s kombinacijo svilenih trakov, tila in pentelj. Izdelamo lahko tudi avtomobilske tablice za poročni dan z napisi: POROČENA, ŽENIN, NEVESTA ... Avtomobile svatov lahko okrasimo s preprostejšo poročno dekoracijo, kot so pentlje in trakovi, ki plapolajo v vetru.
Preberi več ...
DEKORACIJA PROSTORA

Dekoracija prostora za poročni obred in slavje je pomemben del poroke. Poskrbela bo za prijetnejše vzdušje in vaši poroki pridala eleganten ali igriv navdih. Poročno dekoracijo miz lahko naredimo iz cvetličnih aranžmajev ali drugih elementov, kot so plavajoče svečke, cvetni lističi in drugi drobni elementi. Z barvnim poudarkom poročna dekoracija miz pričara posebno doživetje poročnega slavja. Poskrbimo tudi za okrasitev poročne dvorane in okrasitev cerkve za poroko.
Preberi več ...
KORISTEN NASVET:

Poročna dekoracija mora biti enotna in usklajena. Svetujemo vam, da izberete tako imenovano barvno nit poroke, ki vas bo vodila pri celotni dekoraciji. Tako se boste lažje odločali med ostalimi elementi pri poroki, pa naj bo to izbira kravate za ženina ali pentlja na poročnem avtomobilu.